OM MIG

Tips från mig!


Författare - Linda Olssons språk trollbinder mig alltid. Hennes senaste roman "En syster i mitt hus" var en njutning att läsa, rakt igenom.Pod - jag cyklar vart jag än ska! På vägen skrattar jag ofta högt till Alex & Sigge. Via bl a Hej Engagemang, Di Förnuft & känsla och P1 Kropp & Själ får jag inspiration inom ledarskap. Hidden Brain och P1 Vetandets värld lär mig alltid något nytt.Vasaloppet - för mig var det närmast en andlig upplevelse när jag första gången kom upp på myrarna och fick sträcka ut. Vasaloppet är en tuff utmaning, men är det något som får mig att känna mig levande så är det att utmana mig själv. Vi ses i spåret 2019!

 

 

Min passion

- att bidra till ett ledarskap som får förändring att hända och människor att hålla

 

 

 

 

Full av energi, chefsjobb, styrelseuppdrag, en aktiv fritid, social, två barn (varav ett med autismspektra- & hyperaktivitetsdiagnos samt nefrotiskt syndrom) – ja, jag har alltid varit aktiv och tyckt att det varit roligt, givande och viktigt att kunna få bidra och göra skillnad. Förutsättningen har varit en fantastisk man vid min sida och att jag alltid inspirerats och fått ny energi i mötet med andra människor - såväl mina älskade barn som smarta, härliga, intressanta kollegor, samarbetspartners och kunder. 

 

Mitt i livet gav jag mig själv utrymmet att utforska vad verklig styrka, mod och energi egentligen grundar sig i. Jag sammanfattade mina insikter och lärdomar i boken Cirkulärt ledarskap. Ett modernt ledarskap som får förändring att hända - men som också får människor, och vår miljö, att hålla.   

 

Jag är utbildad beteendevetare vid Uppsala Universitet, där jag läste Programmet för personal & arbetslivsfrågor. Jag har snart tjugo års erfarenhet av förändringsledning på ledande positioner inom internationella, digitalt ledande mediekoncerner så som International Data Group (IDG), Schibsted (bl a Blocket, Aftonbladet, SvD) och Omnicom Media Group. Idag ansvarar jag för People & Culture på Curamando/Conversionista.

 

 

FRIDA LUNDH


"Mediebranschen var, pådriven av globala aktörer så som Facebook och Google, en av de första branscherna att genomgå digital transformation. Under den här resan har Frida varit en central person i branschen och hon har byggt en gedigen erfarenhet kring att vågat utmana den konventionella affären".


DANIEL WEILAR

styrelseordförande IAB (Interactive Advertising Bureau)